Blijheid/vrijheid

Rustig vriendelijke volgers, geen nood, ik leef nog. Ik kan eindelijk onder mijn steen vandaan komen en iets anders doen dan studeren. Maar ik geef toe, mijn studiepauzes waren best fijn. Daarom als opwarmertje, voordat mijn naaimachine boven tafel wordt gehaald en voordat ik als een gek kleedjes begin te vernaaien, een klein instagramoverzicht van de afgelopen tijd. Ik heb op een aantal torens gestaan, ben naar de opera geweest en heb het Slinkachu-project opgezocht:

En ik heb niet enkel examens gemaakt afgelopen maand, ik heb ook het een en ander gebakken, oorbellen van paperclips gefabriceerd, een paper geschreven, mezelf op een heerlijk broodje aardbeien met witte chocopasta getrakteerd en wat moeder-dochterliefde verzonden.


Voor nu ga ik vooral even op adem komen. Hebben jullie spannende, creatieve, wilde, leerzame of actieve vakantieplannen?

Mochten jullie mijn instragramfoto’s willen volgen, zoek dan naar Cleolidewij. En schroom niet om je eigen instragramnaam hier te posten, ik zie graag mooie plaatjes.

Advertenties

4 thoughts on “Blijheid/vrijheid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s