Rokje voor Dorien

Vlak na het verschijnen van de foto’s van het rokje van Nona op mijn blog, ontving ik een berichtje van een studiegenootje die graag net zo’n rokje wilde met bijpassende ketting. Na een zeer succesvol rondje T2 kon ik voor haar aan de slag. Ik vond er een paar mooie en bruikbare truien (laat het me weten als je geïnteresseerd bent in een mint- of donkergroen rokje), een gebloemde blouse, jurkjes en suède jassen. Genoeg vernaaiwerk voor de komende weken of maanden!

Rokje dorien

Het rokje dus, hij verschilt niet veel van de vorige, net zo mooi als je het mij vraagt. Bovendien bestelde ik eerder wat ijzeren ringetjes en kettingmaakspulletjes uit China, zodat deze en de volgende kettingen iets minder geïmproviseerd zijn. Geen slotjes inderdaad, want zo’n strikje van lint is meer feestslinger-achtig.

Rokje ketting Verder sta ik met een interview en kleine foto in Guido Magazine. Niet zo groot en mooi als de vorige keer in Libelle, maar best wel tof om tussen een viertal andere jonge creatievelingen te staan. Mocht je het hebben gelezen; het is mij nog niet gelukt om van een trui een jas te maken, wel een vest, klein foutje van de redactie. Hier trouwens volledig te lezen op pagina 19-21.

Guido

Advertenties

7 thoughts on “Rokje voor Dorien

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s