Gezien in…

Mijn blog is in verschillende media verschenen en daarover voel ik mij behoorlijk vereerd. Ik laat graag zien wat ik doe en maak en zou het liefst iedereen aansporen ongedragen kleding te vermaken. Hier een kort overzicht van de interviews en vermeldingen:

Blogs

Op papier

 • Art d’Eco, het doe-het-zelfboek van Kelly Eeckhaut van de blog Ma vie en vert, april 2014: leer hoe je een trui in een rokje omtovert en van soepjurken draagbare kleedje kunt maken.

Cleo in het boek Art d'Eco

 • dwars, Studentenblad|Universiteit Antwerpen, september 2013: Voorbeeldig student. Hier online te lezen en in pdf op pagina 34.

dwars - voorbeeldig student

 • Guido Magazine, februari 2013: interview over mijn zelfgemaakte en herwerkte kledingstukken. Hier volledig te lezen.

Guido

Libelle

Bewaren

Advertenties

3 reacties op ‘Gezien in…

  1. Hoi Jessica,
   Ik heb inderdaad geen Facebookpagina voor mijn blog, wel een persoonlijke (ik ben daar niet zo’n actieveling in). Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe blogberichten, raad ik je aan om je in te schrijven op de nieuwsbrief van mijn blog. Ik blog vrij weinig en zeer onregelmatige, dus een overload aan e-mails hoef je niet te verwachten. Ik ben ook te volgen op Instagram en Pinterest, allemaal in de rechter zijbalk te vinden :-).
   Groetjes Cleo

 1. Hey Cleo,

  Ik was echt verkocht toen ik zag hoe je etui’s hebt gemaakt! Ik dacht meteen zo één wil ik er ook! Maar omdat ik zelf niet zo creatief en handig ben, vraag ik mij af of het mogelijk is zo een etui te kopen. Alvast Bedankt

  Groetjes Justine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s